17.10.2019

Завдяки КДМ на базі КрАЗ-65055 автомагістралі будуть в гарному стані

КрАЗ-65055

Представники ДП «Київський облавтодор» ДАК «Автомобільні дороги України» отримали на підприємстві чергову партію комбінованих дорожніх машин (КДМ) на базі самоскида КрАЗ-65055 з відвалом і солерозкидувальним обладнанням точного дозування фірми «SHMIDT». Призначення спецтехніки- для цілорічного утримання магістральних та міських автодоріг з асфальто- і цементобетонним покриттям.

КрАЗ-65055

Невеликі її партії з 5-6 одиниць вже направлено в регіональні філії Укравтодору, зокрема в Рівному, Одесу та Херсон. Нові машини будуть використовуватися взимку для посипання фрикційними матеріалами (солерозкидувальним обладнання працює на трьох компонентах, можливо і застосування сольовий ропи, що економічно вигідно), а в теплий період - як самоскиди для перевезення сипучих вантажів різних видів.

КрАЗ-65055

Перед підписанням Акту прийому-передачі механіки і водії Київського облавтодору провели техогляд автотехніки, перевірку функціонування всіх її робочих систем і навісного обладнання, укомплектованість. Заступник начальника з транспорту А. Переходченко зазначив, що найголовніша перевірка для КДМ настане взимку, під час виконання запланованих робіт, а сьогодні можна зробити висновок про відповідність техніки заявленим робочим параметрам. Механік В. Матвійчук говорив про позитивні моменти співпраці з «КрАЗом»: «Добре, що є річне гарантійне обслуговування самоскидів. КрАЗи істотно оновлені: нові двигуни, коробки передач, мости. І обладнання прекрасне, використано в ньому нержавіючу сталь, що є запорукою тривалої його експлуатації. Усіма роботами можна управляти з кабіни, водій, перебуваючи взимку в теплі, може регулювати, наприклад, ширину посипання, кількість матеріалу на 1 м кв ».

КрАЗ-65055

Представники робочої делегації розповіли, що, рухаючись на Київ, перша вантажівка автоколони завжди прикрашають українським прапором: «Ми ж патріоти! Вітчизняна техніка - для вітчизняних споживачів ».

КрАЗ-65055

Технічні характеристики КрАЗ-65055: двигун потужністю - 380 л. с., тип - дизельний; колісна формула 6×4, гальмівна система з АБС; кабіна - суцільнометалева, тримісна, з додатковим опалювальним приладом, з встановленням ременів безпеки, рульовий механізм інтегрального типу; є зимовий пакет: обігрів паливних фільтрів; осушувач повітря в гальмівній системі; самоскидний кузов об'ємом - 12 м3, тип розвантаження - назад, вантажопідйомність - 16 т.

Назад к другим новостям