16.04.2018

АвтоКрАЗ взяв участь у Defexpo India-2018

АвтоКрАЗ взяв участь у «Defexpo India - 2018»

Національний виробник вантажної техніки в Україні - ПрАТ «АвтоКрАЗ», взяв участь в 10-й Міжнародній виставці сухопутних і військово-морських озброєнь і внутрішніх систем безпеки «Defexpo India-2018», що проходила 11-14 квітня в м Ченнай (Індія). Раз на два роки за підтримки Міноборони Індії проводиться одна із значущих оборонних виставок Південноазіатського регіону. Основні напрямки виставки - бронетанкова і військово-морська техніка, ракетно-артилерійське озброєння, безпілотні системи.

Кременчуцький автозавод разом з іншими українськими підприємствами ОПК представив свої перспективні розробки на масштабній національній експозиції, розгорнутої ГК «Укроборонпром». Потенційні замовники Південноазіатського регіону познайомилися з лінійкою автомобілів КрАЗ спеціального призначення, яку завод освоїв в останні роки, в тому числі броньованою технікою КрАЗ-Фіона і КрАЗ-Халк. До того ж на базі українського автомобіля КрАЗ та причіпної техніки, що випускається автозаводом, українські виробники засобів ППО, зв'язку і РЕБ представили свої новітні розробки.

АвтоКрАЗ взяв участь у «Defexpo India - 2018» - 1

Всі виставкові дні з відвідувачами активно працювали топ-менеджери компанії. Були проведені переговори з діючими партнерами по спільним проектам і їх перспективі. Також придбано нові партнери, з якими досягнуті домовленості про співпрацю. Індійські військові проявили великий інтерес у запчастинах до автомобілів КрАЗ, які тривалий час експлуатуються в армії Індії.

Справно несуть бойову службу 1000 вантажівок КрАЗ різних моделей, які були закуплені більше 20 років тому, для потреб військових, ці автомобілі до сих пір «на ходу». Досягнуто домовленості про постачання запчастин до цих автомобілів.

«АвтоКрАЗ» задоволений підсумками участі у виставці «DefExpo 2018», розцінюючи цей захід як один з дуже важливих із просування своєї техніки в Південну Азію.

Назад к другим новостям