27.02.2019

Для «Метінвесту» КрАЗ виготовив оригінальну спецмашину

На замовлення міжнародної гірничо-металургійної групи компаній «Метінвест» АвтоКрАЗ» в партнерстві з ТОВ «Спец-Ком-Сервіс» (м Вишневе), виготовив оригінальний спеціалізований автомобіль - пересувну авторемонтну майстерню КрАЗ-63221.

Спецмашина відвантажується на адресу однієї з філій ТОВ «Метінвест-Промсервіс».

Оригінальна спецмашина для «Метінвесту»

Оригінальність спецмашини - в поєднанні двохсекційного кунг, бортовий платформи і крано-маніпуляторной установки. Раніше автозавод виробляв або бортові спецмашини з краном маніпулятором, або автомайстерні з дво-або трисекційними кунг.

Оригінальна спецмашина для «Метінвесту»

Призначення авторемонтної майстерні КрАЗ-63221 - для забезпечення аварійно-ремонтних і інших технічних робіт, транспортування аварійно-ремонтних бригад і спецобладнання до місця проведення ремонту.

Оригінальна спецмашина для «Метінвесту»

Внутрішнє обладнання пасажирського відсіку складається з автономного і тосольного опалювачів, комфортних сидінь з інерційними ременями, відкидного столика. З зовнішнього додаткового обладнання - розсувні вікна на лівому борту фургона і бічних дверей, аварійно-вентиляційний люк на даху. Кузов-фургон має два відсіки: пасажирський на 6 місць і вантажний.

Фургон оснащений задніми, бічними і передніми LED габаритними і маркерними вогнями.

Оригінальна спецмашина для «Метінвесту»

Кран-маніпулятор FASSI F155A з вантажним моментом 14,88 т • м, кутом обертання 416˚, вильотом стріли 2,50 м - 8,25 м, максимальною вантажопідйомністю до 5000 кг, має аварійну кнопку вимикання, гідравлічні аутригери і насос, гак і кріплення до КМУ.

Платформа, яка служить для перевезення вузлів, агрегатів або матеріалів, виготовлена з холоднокатаних гнутих профілів і швелерів.

Модельний ряд КрАЗ постійно обновлюється завдяки особливим вимогам своїх великих замовників, таких як «Метінвест», «Укргазвидобування», «Укрнафта», ПГЗК.

Назад к другим новостям