19.03.2019

Нові бортові КрАЗи отримали Українські металурги

На замовлення найбільшим в Україні металургійним комбінатом з Кременчуцького автозаводу вирушила остання одиниця із партії автомобілів КрАЗ-65053. Саме цим відвантаженням «КрАЗ» завершив виконання контракту.

КрАЗ-65053

Призначення бортового автомобіля КрАЗ-65053 (6х4) – це забезпечення технологій виробництва меткомбінату, а також доставки обладнання, запасних частин та інструменту до місця проведення ремонтних робіт. Їх вантажопідйомність 17 тонн.

КрАЗ-65053

Комплектація машин - стандартна. З додаткових опцій: в кабіні водія - додатковий обігрівач і ремні безпеки, в гальмівній системі - АБС.

КрАЗ-65053

Внутрішньому і зовнішньому ринку український виробник пропонує широку лінійку бортових вантажівок КрАЗ різного класу вантажопідйомності, колісних формул і компонувальних рішень.

КрАЗ-65053

Ці машини перевозять до 20 тонн вантажу, ремонтні бригади і обслуговуючий персонал, буксирують причепи повною масою до 30 тонн. Створені на базі бортових автомобілів КрАЗ, спеціалізовані універсальні машини дуже популярні на ГЗК, меткомбінатах, в дорожніх і нафтогазовій галузях. На бажання замовника бортовий автомобіль може оснащуватися кондиціонером і іншими додатковими опціями, також може мати чотирьохдверну кабіну.

Назад к другим новостям