26.03.2019

Завод КрАЗ виготовив спецтехніку на замовлення ООН для Донбасу

КС-65719

«АвтоКрАЗ» виготовив спецтехніку на замовлення ООН для Донбасу.

Призначення спецавтомобіля КрАЗ - обслуговувати і ремонтувати системи водопостачання.

Передача техніки відбулася в кінці минулого тижня. Представники ООН і реципієнта задоволені виконанням ПрАТ «АвтоКрАЗ» цього контракту.

КС-65719

Спецтехніка поставлялася згідно умов виграного «КрАЗом» тендера ООН. Кошти виділені урядом Японії. Замовник - UNOPS (Управління ООН з обслуговування проектів).

КС-65719

Базою для спецавтомобілів стала всюдихідна шасі КрАЗ-63221 (6х6) Євро 5 в стандартній комплектації. Згідно з контрактними умовами, спецтехніка обладнана лебідкою - спереду, і причіпним гаком - ззаду. КУНГ, виробництва «Заводу спеціального обладнання» (м Іркліїв), розділений на два відсіки - пасажирський і технічний, з двома вікнами в кожному.

КС-65719

Кабіна водія і пасажирський кузов мають аварійні люки, розмір яких передбачає евакуацію людини в зимовій уніформі, обігрівачі, кондиціонери. Між кабіною водія і двома відсіками Кунг встановлена система внутрішнього зв'язку.

КС-65719

Пасажирський відсік розрахований на шість посадочних місць - м'які відкидні сидіння з ременями безпеки, під якими сундук для речей. Між сидіннями - обідній стіл. Технічний відсік, обладнаний трьома дверима, серед іншого, має холодильник, дизель-генераторну установку, спеціальний захист для всіх електричних установок. Тут же встановлено тумба з мийкою і бойлер. Для завантаження і розвантаження устаткування передбачений спеціальний кран, який має електропод'емную систему, вантажопідйомність 500 кг і довжину стріли 2 м. Під підлогою заднього корпусу встановлені пило-водонепроникні ящики зі сталі для зберігання-транспортування балонів з киснем і пропаном, армованих шлангів діаметром 100 мм, електронних щитків роз'ємами 220 і 380 Вт і резервуара на 100 л води.

КС-65719

Працювати спецтехніка КрАЗ-63221 буде в Донецькій області.

Назад к другим новостям