10.06.2019

Триває збірка КДМ для ДАК «Автодор України» на «АвтоКрАЗі»

Призначення комбінованої дорожньої машини (КДМ) з солерозкидувальним обладнанням точного дозування і поворотним відвалом на базі самоскида КрАЗ-65055-05 - для цілорічного утримання магістральних та міських автодоріг з асфальто - і цементобетонним покриттям.

самоскид КрАЗ-65055-05

Перший сигнальний зразок автомобіля був виговлений в експериментальному цеху «КрАЗу», здійснений шеф-монтаж обладнання.

АТЗ-6,5-5233

Технічні параметри наступні: двигун потужністю - 380 л.с .; колісна формула 6×4; рульовий механізм інтегрального типу; гальмівна система з АВС і РТС; кабіна - суцільнометалева, тримісна, з додатковим обігрівачем, з встановленням ременів безпеки. Компонування: капот моторного відсіку і кабіна автомобіля забезпечує вільний доступ до вузлів двигуна при знаходженні снігоочисної відвалу в піднятому положенні для можливості проведення термінових ремонтних робіт. Самоскидний кузов об'ємом - 12 м3. Автомобіль обладнаний додатковими фарами на крилах для забезпечення повноцінного освітлення дороги при використанні переднього відвалу.

Cамоскид КрАЗ-65055-05

Місткість бункера для солі - 9,0 м3. Бункер має захист від сольовий корозії. Розкидувач виготовлений так, щоб мати можливість працювати, крім солі, також піском, гравієм або їх сумішами. Розкидувач має систему зволоження протиожеледного матеріалу сольовим розчином. Управління системами обладнання та снігоочисного відвалу здійснюється дистанційно, з кабіни водія за допомогою електронних дисплеїв з можливістю регулювання щільності посипання і т.д. Для надійності посипання на шляхопроводах, мостах, пульт посипання має спеціальну функцію, яка дозволяє миттєво збільшити щільність посипання до максимальних показників.

Cамоскид КрАЗ-65055-05

Спусковий жолоб з транспортера до дискового розподільника виготовлений із пластику для більш якісного проходу матеріалу і для запобігання його налипання на стінки при низьких температурах.

Cамоскид КрАЗ-65055-05

Дисковий розкидач має можливість управління спрямованістю розкидання матеріалу симетрично і асиметрично (вліво-вправо рівномірно, тільки вправо, тільки вліво, вліво і вправо нерівномірно) у напрямку руху автомобіля за допомогою пульта управління з кабіни водія.

На сьогоднішній день в цеху зборки і здачі автомобілів «КрАЗу» триває збірка партії з 67 автомобілів для ДП «Київський облавтодор» ДАК «Автомобільні дороги України».

Назад к другим новостям