22.07.2019

Чергову партію дорожніх машин передано до Київського облавтодору

Чергову партію комбінованих дорожніх машин (КДМ) з солерозкидувальним обладнанням точного дозування і поворотним відвалом на базі самоскида КрАЗ-65055-05 передав ПрАТ «АвтоКрАЗ» до ДП «Київський облавтодор» ДАК «Автомобільні дороги України».

 Самоскид КрАЗ-65055-05

Їх призначення для цілорічного утримання магістральних та міських автодоріг з асфальто- і цементобетонним покриттям.

На чолі з керівником ДП «Київський облавтодор» Ігорем Грещук, прибула робоча делегація для прийому автотехніки на ПрАТ «АвтоКрАЗ».

Ігор Грещук, зазначив, наскільки важливо в нинішніх умовах віддавати перевагу саме національному виробнику дорожньої техніки:

Самоскид КрАЗ-65055-05

- Дуже приємно і доречно, що саме вітчизняний виробник «КрАЗ» з обладнанням «SHMIDT» став переможцем тендеру. В цьому році ми замовили велику партію з 67 одиниць техніки - КДМ з відвалом і солерозкидувальним обладнанням на шасі КрАЗ-65055, адже в таких машинах для утримання доріг дуже велика потреба, вимірюється вона не десятками, а сотнями і навіть тисячами машин по всій Україні.

Самоскид КрАЗ-65055-05

Попередні партії КрАЗів, які «Укравтодор» замовляв роками раніше, з обладнанням фірми «SHMIDT», добре себе зарекомендували і справно працюють. Нові машини будуть використовуватися взимку для посипання фрикційними матеріалами (солерозкидувальним обладнання працює на трьох компонентах і, до того ж, можливе застосування соляної ропи, що економічно вигідно), а в теплий період - як самоскиди для перевезення сипучих вантажів різних видів.

Тобто, автотехніка буде працювати цілий рік. При проведенні тендеру одним з головних конкурентів КрАЗу був МАЗ, хоча за показниками для роботи очевидно, що КрАЗ до цього більше пристосований. «Українцям - українське», - цей принцип повинен стати визначальним.

Самоскид КрАЗ-65055-05

Представникам замовника продемонстрували можливості КДМ на випробувально-демонстраційному полігоні підприємства. Подальше виконання контракту з ДП «Київський облавтодор» ДАК «Автомобільні дороги України» триває.

Назад к другим новостям