19.09.2019

КрАЗи-6511С4 працюватимуть на вуглезбагачувальних фабриках

КрАЗ-6511С4

Їх вантажопідйомність 20 тонн, з обсягом платформи 15,5 м3. В автомобілі все передбачено для комфортності водія під час роботи: функціональна панель приладів, відмінний огляд, місце для відпочинку, рульовий механізм інтегрального типу та ін. У складі силового агрегату дизельний двигун з турбонаддувом, Євро-5, потужністю 300 к.с., механічна, двохдіапазона, 9-ступінчаста коробка передач.

 КрАЗ-6511С4

Призначення самоскида КрАЗ-6511С4 для експлуатації в дорожньому і промисловому будівництві, на розробках родовищ корисних копалин, для транспортування сипучих і навалочних вантажів.

Як відзначили в фірмі-замовнику, вважаючи за краще КрАЗ, вони враховували важливість закупівлі автотранспорту саме у вітчизняних виробників, так як це стимулює розвиток промислових підприємств країни. Автопарк підприємства-замовника складається переважно з КрАЗів, велику партію яких в останній раз було закуплено ще в 90-х роках. Вантажівки десятиліттями підтверджували свою надійність і витривалість, якісно виконуючи завдання в перевезенні різних сипучих матеріалів, вугілля, породи.

 КрАЗ-6511С4

У цьому році, приймаючи рішення оновити транспортний автопарк, в компанії вибрали знову ж вітчизняні автомобілі, але вже безкапотні, з вантажопідйомністю не більше 20 тонн, щоб витримував поверхневий шар териконів. «Скільки ваше підприємство існує, стільки ж КрАЗи вивозять відходи вуглевидобування на терикони шахт і збагачувальних фабрик. Ваша машина справляється з завданнями », - стверджують замовники продукції« АвтоКрАЗу ».

Назад к другим новостям