10.10.2019

КрАЗи представлені на виставці «Зброя і Безпека-2019»


На якій відвідувачі викликали підвищений інтерес до спецтехніки інженерного і військового призначення, а саме; автокрани, пожежні машини, екскаватори.


Оглянув і Президент України Володимир Зеленський комплекс крилатих ракет наземного базування «Нептун» з протикорабельною ракетою РК-360МЦ, бази для чотирьох складових якого поставляє український виробник - завод «АвтоКрАЗ». До складу комплексу входять чотири одиниці техніки: безпосередньо сам ракетний комплекс Нептун з пусковою установкою УСПУ-360 - на чотиривісному шасі КрАЗ-7634НЕ (8×8). А транспортна і транспортно-заряджувальна машини, рухомий командний пункт - на трехосном шасі КрАЗ-6322 (6×6).


Уже вдруге на цій традиційній виставці представлена нова бойова машина на базі КрАЗа - БМ-21 УМ Берест. За базу обраний український КрАЗ з компонуванням «кабіна над двигуном». Новий бойовий спецавтомобіль дебютував на виставці «Зброя та безпека-2018». Повнопривідне шасі КрАЗ-5401НЕ (4×4) обладнано дворядної 4-дверний кабіною, що дозволяє зручно розмістити екіпаж і всю необхідну апаратуру управління вогнем. Широкопрофільні шини з централізованою системою підкачки дозволяють експлуатувати спецвиробів не тільки по дорогах з різним покриттям, але і в умовах повного бездоріжжя. Автомобіль здатний розвивати швидкість понад 90 км/год, до того ж, він досить маневрений, завдяки безкапотному компонуванні.

Зацікавила учасників виставки, особливо представників компаній, що займаються створенням броньованої техніки, і рекламне пропозицію шасі КрАЗ-5233НЕ колісної формули 4×4. Його переваги - збереження високої надійності, вантажопідйомності і прохідності при зменшених габаритних розмірах, що дозволяє забезпечити маневреність броньованої автотехніки.


Серед новинок на відкритому майданчику виставки «Зброя та безпека 2019» - інженерні автомобілі на шасі КрАЗ-6322 (6×6), представлені Дрогобицький автокрановий завод. Це армійська версія 25-тонного автокрана КТА-25 на 25 т і екскаватор ЕОВ-4421 МУ.

Міжнародна виставка «Зброя та Безпека-2019» триватиме три дні, з 8 по 11 жовтня, вона буде працювати в столичному Міжнародному виставковому центрі. В цьому році в виставці України взяли участь понад 370 учасників, з них - 48 іноземних, з 16 країн.

Назад к другим новостям