28.11.2019

Ще один етап співпраці ПрАТ «АвтоКрАЗ» та ПрАТ «Епос» завершився

На базі КрАЗ-7133Н4 здійснився монтаж ексклюзивного спеціалізованого обладнання -багатофункціональний спеціалізований вантажний автомобіль, єдиний в Україні.

КрАЗ-7133Н4

Його призначення не тільки для поливу, миття доріг, знепилювання повітря від будь-яких джерел пилоутворення, а й для гідросівби. Сфери його застосування - це відновлення ландшафту; зміцнення схилів земляного полотна; контроль і попередження ерозії грунту; рекультивація порушених земель; створення газонів.

Для зрошення автомобіль будуть використовувати, в основному, на схилах і у важкодоступних ділянках кар'єрів, здійснюючи зрошувальні та інші водні операції, пов'язані з подачею води для розпилення. Внутрішня і зовнішня поверхні ємності та основні вузли - оцинковані, що попереджає корозію і вплив агресивних речовин.

КрАЗ-7133Н4

Шасі КрАЗ-7133Н4 колісної формули 8×4 з подовженою базою - оптимальне під завантаження 25-тонної надбудови з ємністю об'ємом 20 м3, - відзначають в« Епосі », - і повністю відповідає вимогам, потребам замовника, параметрам руху ТЗ.

КрАЗ-7133Н4

КрАЗ-7133Н4 з двомісною кабіною безкапотного типу, з місцем для відпочинку; пневмосидіння, кондиціонер в кабіні водія; бічне і заднє захисні пристрої; двигун дизельний, рядний, з турбонаддувом, потужністю 400 л. с., Євро-5; коробка передач - механічна, двухдиапазонная, 9-ступінчаста, з передпусковим підігрівачем; гальмівна система з АБС.

Унікальний багатофункціональний спеціалізований вантажний автомобіль з'явився в лінійці продукції «АвтоКрАЗ» для вітчизняних ГЗК. На сьогоднішній день спецтранспорт на базі КрАЗа (вахтові машини, автотопливозаправщики, автоцистерни, бортові вантажівки та т. Д.) використовуєтьс для перевезення гірників території підприємств і до місць видобутку, для доставки палива, технічної та питної води, ліквідації пожеж і ін.

Назад к другим новостям