04.12.2019

Військовослужбовці отримають вахтовки на базі КрАЗ-63221

Нові вахтовки базуються на автомобільному повноприводному шасі КрАЗ-63221 колісної формули 6х6. Це унікальна транспортна база високої прохідності для здійснення перевезень усіма видами доріг і бездоріжжя.

КрАЗ-63221

На шасі КрАЗ-63221 встановлено кузов-фургон типу ФВН виробництва ПрАТ «Нефтеавтоматика»: металевий з теплоізоляцією, кількість місць для сидіння - 26, сидіння м'які, з відкидними спинками, є переговорний пристрій для зв'язку з водієм, кондиціонер, аварійне освітлення від АКБ автомобіля ; з основним (обладнаний сходами для зручності входу і виходу особового складу) та запасним виходами, вентиляційним (аварійним) люком, вікнами, виготовленими з травмобезопасного скла і обладнаними металевими гратами, поличками для речей.

КрАЗ-63221

Кузов-фургон складається з каркаса, зовнішньої і внутрішньої обшивок, тепло- і шумоізоляційних матеріалів (плити пінополістирольні), розташованих між обшивками. Опалення здійснюється опалювальними приладами (2 од.) І обігрівачем повітряним. Система внутрішнього електричного освітлення забезпечує освітлення внутрішніх позначень, точок доступу до виходів і органам управління ними. Розташування сидінь, розміри проходів, входів забезпечують безперешкодний прохід особового складу.

КрАЗ-63221

У виробничій лінійці «АвтоКрАЗ» у військових автомобілів - особливе місце. Всюдиходи КрАЗ залишаються основними армійськими машинами в різних родах військ армій багатьох країн світу. Повнопривідні автомобілі-шасі КрАЗ колісних формул 4×4 і 6×6 служать базами для всіх наявних в арсеналі військових спецнадстроек. На них базуються, зокрема, бойові комплекси РСЗО, різні комплекси зв'язку, рухливі командні пункти, авторемонтні майстерні, паливозаправники, автоцистерни, кранові установки.

Назад к другим новостям