12.02.2020

Броньований автомобіль на базі шасі КрАЗ-5233НЕ


Броньований кузов-фургон (БКФ) на автомобільному шасі КрАЗ-5233НЕ для ПрАТ «Нафтоавтоматика».

Призначення броньованого металевого з теплоізоляцією кузова-фургону закритого типу на автомобільному базовому шасі КрАЗ-5233НЕ - це захист особового складу (екіпажу), обладнання, зброї і боєприпасів, військового майна, документації від засобів вогневого ураження противника, негативних впливів навколишнього середовища і його використання в умовах бездоріжжя, на будь-якій місцевості.

КрАЗ-5233НЕ

КрАЗ-5233НЕ

Кузов-фургон, який конструктивно ділиться на два відсіки, на базі КрАЗ-5233НЕ - універсальний спецвиробів, зокрема для облаштування комплексного апаратного зв'язку. Нещодавно відбувся огляд і прийом спецавтомобіля військовими, які підтвердили його відповідність вимогам комплектів конструкторської та технологічної документації. БКФ пристосований для установки обладнання, необхідного для виконання завдань за призначенням. У його складі: фургон (захисний корпус), система кондиціонування (кондиціонер на даху), система опалення (дизельний обігрівач), система вентиляції (фильтровентиляционная установка), три багажних підвісних ящика; на верхній панелі (на даху) передбачено місце (площадка) для розміщення майна; дві висувні металеві сходи; металеві сходи для підйому на майданчик.

КрАЗ-5233НЕ

КрАЗ-5233НЕ

Автомобілі військового призначення обладнані системою управління тиском в шинах, управління якою здійснюється з кабіни автомобіля, і місцями для кріплення особистої зброї водія і пасажирів. Автомобілі-шасі КрАЗ колісних формул 4×4 і 6×6 використовуються для спецнадстроек військового призначення. На них базуються бойові комплекси РСЗО, радіотехнічної розвідки, різні комплекси зв'язку, рухливі командні пункти. Це унікальна транспортна база для понтонно-мостових парків, авторемонтних майстерень, різного інженерного обладнання - паливозаправників, автоцистерн, кранових установок.

КрАЗ-5233НЕ

Назад к другим новостям