12.06.2020

Бронеавтомобіль КрАЗ-Спартан спас десятки життів на Донбасі

В районі ДК Авдіївського коксохімічного заводу підірвався на міні бронеавтомобіль КрАЗ-Спартан Національної гвардії України в. У машині знаходилися 10 бійців одного з підрозділів НГУ. Всі вони, завдяки захисту «Спартана», залишилися живі, але отримали травми різного ступеня тяжкості.

Бронеавтомобіль КрАЗ-Спартан

«Процесуальним керівництвом Червоноармійській місцевої прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом підриву на вибуховий пристрій військового автомобіля ЗС України, в результаті чого 10 військовослужбовців отримали мінно-вибухові травми», - йдеться в повідомленні Офісу генпрокурора.

Бронеавтомобіль КрАЗ-Спартан

Як встановлено, 9 червня 2020 року, близько 9:30, під час руху військового автотранспорту в районі Палацу культури «Авдіївський коксохімічний завод» останній в колоні автомобіль КрАЗ-Спартан підірвався на невстановленому вибуховому пристрої. Постраждалим військовослужбовцям надано медичну допомогу.

Бронеавтомобіль КрАЗ-Спартан

Цю новину поширили по численним Інтерет-ресурси. В її обговоренні взяли участь військовослужбовці, військові експерти, пересічні користувачі. Загальне у всіх повідомленнях - це акцент на високу ступінь захисту бронеавтомобіля, на його надійність і безпеку:

Назад к другим новостям