01.07.2020

Північний ГЗК отримав АЦ-10

шасі-6322

Гірничне підприємство Кривого Рогу отримало замовлення від «АвтоКрАЗу» АЦ-10, який базується на повноприводному автомобільному шасі-6322 (6х6) з двигуном Євро-5.

Призначення автомобіля - для перевезення і тимчасового зберігання технічної води, верхнє наливання продуктів через заливну горловину, гравітаційний злив.

шасі-6322

Виготовили цистерну об'ємом 10 м куб і здійснили її монтаж на вітчизняному підприємстві - в ТОВ «Еверласт». Матеріал односекційний цистерни - конструкційна низьколегована сталь, товщина стінки - 4 мм, форма - еліптична постійного перетину, жорсткий підрамник, болтове кріплення до рами, поперечні і поздовжні заспокоювачі. Комплектація: труба, рукав - 4 м, пенал зливного рукава - 4 м, стаціонарні сходи, підйомний поручень, трап у верхній частині цистерни.

шасі-6322

ПрАТ «АвтоКрАЗ» систематично постачає продукцію вітчизняним ГЗК. Спецтранспорт на базі КрАЗа використовується для перевезення гірників по території підприємств і до місць видобутку, для доставки палива, технічної та питної води, ліквідації пожеж і т.п.

шасі-6322

Назад к другим новостям