23.04.2018

КрАЗ знайомив аграріїв західного регіону зі своєю новою продукцією

КрАЗ-5401С2

У Львові 19-21 квітня на VII Міжнародній агропромисловій> виставці-форумі «Агропорт 2018», «АвтоКрАЗ» продемонстрував представникам західноукраїнського АПК перспективний двовісний зерновоз КрАЗ-5401С2 із зерновозною платформою власного виробництва.

На території міжнародного аеропорту «Львів» ім. Д. Галицького 19 - 20 квітня зерновоз демонструвався, ця виставка проходила на пероні та двох поверхах терміналу А. Потім, 21 квітня переїхав разом із іншими учасниками на День поля, який відбувся в с. Скнилів на території транспортної компанії «Транс-сервіс 1».

Виставка була організована за підтримки Львівської обласної державної адміністрації та Міністерства аграрної політики і продовольства України. У заході прийняло участь близько 100 учасників та понад 3000 відвідувачів. Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України О. Трофімцева, голова Львівської ОДА О. Синютка, директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Н. Хмиз прийняли участь В офіційній церемонії відкриття.

На представленому на виставці у Львові експонаті - КрАЗ-5401С2, кузов дещо змінився: враховані пропозиції спеціалістів АПК, які надійшли на агропромисловому заході «Зерновозні технології» у лютому 2018 року. На новому зразку задній борт при розвантаженні відкривається автоматично, керування ним здійснюється безпосередньо з кабіни водія. Також залишився розпашний задній борт. Автомобіль КрАЗ-5401С2 призначений не тільки для сипучих зернових вантажів, а й для перевезення вантажів у палетах.

Для «АвтоКрАЗу» виставка виявилася результативною. Представники об’єднаних територіальних громад західного регіону України цікавилися новим зерновозом, представленим на експозиції, та іншою технікою КрАЗ, Позитивні відгуки та високу оцінку про вітчизняний зерновоз, а також пропозицію щодо підтримки українського виробника і просування національного продукту в аграрному секторі Львівщини висловила й Наталія Хмиз, начальник департаменту агропромислового розвитку ОДА. Спеціалісти під час виставкових днів підприємства вирішували питання щодо співпраці «КрАЗу» із аграріями західного регіону, для чого напрацьовано нові ділові контакти.

Назад к другим новостям