07.05.2019

Новий сміттєвоз з боковим завантаженням КрАЗ-5401

КрАЗ-5401

В тісному партнерстві «АвтоКрАЗ» спільно з кременчуцьким підприємством - ВО «Авто-Холдинг» створили новий сміттєвоз з боковим завантаженням КрАЗ-5401.Машина призначена для збору твердих побутових відходів в кузов сміттєвозу, транспортування, їх ущільнення та механізованого розвантаження в місцях утилізації.

КрАЗ-5401

Виготовленне «Авто-Холдингом» сміттєвозне обладнання, встановлено на КрАЗ-5401Н2 середньотонажне шасі вантажопідйомністю 7т. Шасі підходить для монтажу надбудов технологічного обладнання і промислового призначення, може бути виконано як з подовженою, так і короткою базою, в залежності від габариту спецобладнання .

На шасі встановлений 170-сильний двигун екологічного класу Євро-5, чотирициліндровий рядний, який має поліпшені техніко-економічні показники по витраті пальног.

КрАЗ-5401

Відмінній маневреності, прияє беськапотная комфортабельна кабіна, що важливо в межах міста.

КрАЗ-5401

Спецнадбудова включає 12-кубовий бункер з коефіцієнтом пресування до 4. Керування робочими органами – ручне, тип приводу робочих органів - гідравлічний.Кришка завантажувального люка і задній борт машини мають гідропривід. Маса завантажених відходів ТПВ - вантажопідйомність завантажувача - 700 кг, не менше 4200 кг. Тип контейнерів, які завантажуються - Eurostandart, К-075 м3.

КрАЗ-5401

Одна з найбільш витратних і при цьому – першочергових, тема розробки середньо- і малотоннажних техніки в дослідно-конструкторських роботах автозаводу. В комунальному секторі на внутрішньому ринку «АвтоКрАЗ» має цілеспрямовані наміри замінити іноземних конкурентів.

КрАЗ-5401

Автозавод пропонує на шасі КрАЗ нового покоління вакуумні установки, ізотермічні або промислові фургони, тентовану платформу, сміттєвізне обладнання, комбіноване шляхове обладнання та інші. Покупець може бути впевнений, що знайде ефективного та надійного помічника на довгі роки так як спецвиробу на базі КрАЗа під силу виконання різних завдань.

Назад к другим новостям