20.05.2019

Міжнародна виставка оборонної промисловості «IDEF 2019»

IDEF 2019

В 14-й Міжнародній виставці оборонної промисловості «IDEF 2019», яка відбулася в травні в Стамбулі взяв участь «АвтоКрАЗ» . Організатор заходу став - Міністерство Національної Оборони Республіки Туреччина.

IDEF 2019

Відвідувачам продемонстрували спеціальний броньований автомобіль КрАЗ-Shrek-M класу MPV (Mine Protected Vehicle), який призначений для дослідження небезпечних ділянок, пошуку і знешкодження вибухових пристроїв. Його база - всюдихід КрАЗ-5233НЕ.

Під час цього виставкового заходу відбувся ряд зустрічей, представники компаній ВПК, силових відомств різних країн отримали інформацію про військову техніку КрАЗ і виробничих потужностей підприємства.

IDEF 2019

IDEF - одна з найбільших світових виставок продукції вітчизняних підприємств оборонної промисловості. Виставка надає можливість познайомитися з сучасними оборонними технологіями і зразками продукції в різних галузях ВПК, новітніми розробками військової техніки, які пропонують для експортних поставок на світовий ринок озброєння. Щорічно у виставці беруть участь понад 1000 компаній з близько 50 країн світу.

IDEF 2019

Назад к другим новостям