05.06.2019

Державне випробування проходе експериментальний зразок АТЗ-6,5-5233

Автопаливозаправник (АПЗ-6,5-5233) ємністю 6,5 м3 на автомобільному шасі КрАЗ-5233НЕ було виговлено АТ «АвтоКрАЗ» спільно з ДП «45-й експериментальним механічним заводом». Ця модель стане альтернативою «старим» 5-кубовим Автотопливозаправникам на базі Уралів.

АТЗ-6,5-5233

Перший етап випробувань експерементального зразка АТЗ відбувся у Вінниці, на базі ДП «45 ЕМЗ».

Другий етап цієї техніки відбудиться на «КрАЗі»

Зокрема, заводські випробувачі «ревізується» показники швидкості, шуму, задимленості зразка.

В одну з військових частин на заключний етап перевірки по завершенню державних випробувань відправиться АТЗ-6,5-5233, де буде проходити його експлуатація в польових умовах.

АТЗ-6,5-5233

Призначениня автотопливозаправника АПЗ-6,5-5233 - для транспортування пального по дорогам всіх категорій і по бездоріжжю, механізованої заправки фільтрованим пальним автомобільної та бронетанкової техніки ЗСУ з урахуванням кількості виданого палива, а також короткочасного його зберігання.

Конструкція спеціального обладнання Автотоплівозаправщики забезпечує виконання наступних технологічних операцій: наповнення цистерни своїм насосом, стороннім насосом верхнім і нижнім способами; видачу фільтрованої палива з цистерни для заправки техніки з одночасним вимірюванням виданого обсягу; злив палива з цистерни, минаючи фільтр і лічильник; перекачування палива з одного резервуара в інший, минаючи цистерну; злив палива з цистерни самопливом; відкачування палива з роздавальних і напірного рукавів.

АТЗ-6,5-5233

призначений автомобільного шасі КрАЗ-5233НЕ колісної формули 4×4 підвищеної прохідності - для монтажу обладнання спеціального і промислового призначення. Комплектація шасі - стандартна: 380-сильний двигун, 9-ступінчаста механічна КСП з однодисковим сухим зчепленням. Рульовий механізм - механічний, з гідропідсилювачем.

Назад к другим новостям