06.08.2019

Чергову партію КрАЗ-Шрек-М відправлено на експорт

 КрАЗ-Шрек-М

Партію броньованих автомобілів КрАЗ-Шрек-М високої прохідності класу MPV з днищем v-подібної форми, база яких - шасі всюдихода КрАЗ-5233 колісної формули 4х4 відправлено в одну з африканських країн.

Їх призначення - дослідження небезпечних ділянок, пошуку і знешкодження вибухових пристроїв. Вони оснащені краном-маніпулятором італійського виробництва для розмінування зі спеціальним обладнанням, управління - з середини захищеного броньованого корпусу. При цьому зображення, наприклад, операції з розмінування, виводиться на спеціальний монітор. В систему з розмінування (виробництво США) входить високоякісна камера, спеціальне світлове обладнання, захватное пристрій.

 КрАЗ-Шрек-М

Бронювання автомобіля забезпечує захист від ураження стрілецькою зброєю і осколками гранат, підриву хв і відповідає рівню балістичного захисту STANAG 4569 level2; протимінної захисту - STANAG 4569 level 2a, 2b.

 КрАЗ-Шрек-М

Представники країни-замовника неодноразово відвідували «АвтоКрАЗ»: спочатку познайомилися з лінійкою серійної і перспективної техніки, її можливостями і технічними характеристиками, а після виконання замовлення, під час предотгрузочной інспекції, випробували всі системи автомобіля.

 КрАЗ-Шрек-М

КрАЗ-Шрек-М - це модель для специфічних завдань, зокрема виконує очистку маршруту від вибухонебезпечних предметів. Автомобіль оснащений 380-сильним двигуном, 9-ти ступеневою КПП. Замовник обрав просту комбінацію силового агрегату, щоб полегшити обслуговування в польових умовах.

 КрАЗ-Шрек-М

Назад к другим новостям