06.09.2019

Автомобільні шасі КрАЗ-63221

 шасі КрАЗ-63221

Харківський завод транспортного устаткування отримав чергову партію автомобільних шасі КрАЗ-63221. Вони використовують для монтажу пересувних насосних установок УНП-160х40.

Призначення насосної перенесної установки УНП-160х40 - це нагнітання в нафтові і газові свердловини рідини при цементуванні в процесі буріння і капітального ремонту, а також при проведенні інших робіт.

 шасі КрАЗ-63221

Як транспортну базу застосовують шасі КрАЗ-63221, що гарантує експлуатацію установки по дорогах всіх видів, бездоріжжю і будь-якій місцевості, в той час як аналоги інших виробників розраховані на пересування тільки по дорогах з твердим покриттям. Потужний двигун шасі і спеціальна роздавальна коробка забезпечують можливість здійснити від них привід як на насос високого тиску, так і на насос для подачі води, що дозволить виключити застосування для цього насоса окремого двигуна внутрішнього згоряння і пов'язану з цим необхідність забезпечувати його паливно-мастильними матеріалами і акумуляторами, що значно спрощує обслуговування установки.

Технічні характеристики шасі: колісна формула 6х6, кабіна капотная, металева, тримісна, двигун WP10 (Євро-5, 375 к.с.), рядний, 6-циліндровий, з турбонаддувом, гальмівна система з АБС, є цифровий тахограф.

 шасі КрАЗ-63221

В поставленої замовникові партії і автомобільне шасі КрАЗ-6322, на який монтують установку парогенераторна пересувну УПП - 1600/100 (призначена для депарафінізації нафтових і газових свердловин та іншого нафтопромислового обладнання, а також робіт по відігрівання, підігріву та пропарюванню) або установку транспортування труб УТТ -17.

(Призначена для транспортування довгомірних вантажів при обслуговуванні нафтових і газових свердловин і розрахована на експлуатацію всіма видами доріг, а також бездоріжжю, в помірній і холодній кліматичних зонах).

Харківський завод транспортного устаткування - давній партнер «АвтоКрАЗу», один з найбільших виробників обладнання для нафтогазової промисловості. На підприємстві проводиться спецтехніка, яка використовується при освоєнні і капітальному ремонті нафтових і газових свердловин, транспортуванні і зберіганні різного роду нафтопродуктів, комунальна спецтехніка.

Назад к другим новостям