08.11.2019

Вахтові автомобілі K-AB10 для нафтовиків

КрАЗ-63221

«АвтоКрАЗ» у співпраці з ТОВ «Завод спеціального обладнання» (м Іркліїв) виготовив вахтові автомобілі K-AB10 на базі автомобільного шасі підвищеної прохідності КрАЗ-63221 .

КрАЗ-63221 .

Призначення вахтовки - це перевезення людей по дорогах всіх категорій і бездоріжжю; рама високої міцності; габаритні розміри і маса вахтовки дозволяють проїзд по дорогах загального користування без отримання спеціальних дозволів; двигун 375 л. с., дизельний з турбонаддувом, екологічні норми - Євро-5, додатковий пристрій для запуску двигуна при мінусових температурах навколишнього середовища - передпусковий підігрівач рідини двигуна Webasto; пасажиромісткість кабіни (з місцем водія) - 3 чол.

КрАЗ-63221 .

Тип кузова фургона: ізотермічний, теплоізольований, для експлуатації при температурі навколишнього середовища від -40 до +40 градусів включно; його конструктивне виконання забезпечує відсутність деформацій, пошкоджень і руйнувань кузова фургона під час руху автомобіля по бездоріжжю і пересіченій місцевості, в польових умовах магістральних нафтопроводів.

КрАЗ-63221 .

Конструкція корпусу, зовнішня і внутрішня обшивка забезпечують міцність, вологостійкість, шумо- і термоізоляцію. Є вбудовані меблі, зокрема травмобезопасні регульовані м'які сидіння, два спальних місця, опалення електричне та автономне дизельне, освітлення - комбіноване, вентиляція - природна і примусова, згідно діючих норм, є переговорний пристрій між кабіною і кузовом.

Всі необхідні умови для безпечної, зручної та комфортної роботи нафтовиків в умовах віддаленої місцевості створені у вахтових автомобілях на базі автомобільного шасі КрАЗ-63221.

КрАЗ-63221 .

Назад к другим новостям