26.02.2020

Автокран вантажопідйомністю 50 тонн

КрАЗ-7133Н4

Це шасі оптимально служить для монтажу установок промислового призначення, зокрема кранових надбудов, і експлуатації всіма видами доріг. Заводські фахівці здійснили монтаж вантажопідйомного обладнання і його налагодження.

КрАЗ-7133Н4

Технічні характеристики: силова установка включає 430-сильний двигун Євро-5, агрегатований з механічною КПП і однодисковим зчепленням натискного типу. Тип приводу гальмівної системи - пневматичний від компресора двигуна, з системою ABS. Кабіна безкапотного компонування, з місцем для відпочинку, з високим рівнем комфорту, обладнана кондиціонером. У ній - функціональна панель приладів, рульовий механізм інтегрального типу з вбудованим гідропідсилювачем, регульована рульова колонка, електричні склопідйомники.

КрАЗ-7133Н4

Кранова надбудова включає п'ятисекційний телескопічну овоідну стрілу завдовжки 40 м, яка має підвищену несучу здатність (вантажопідйомність 50 тонн). Максимальний вантажний момент - 170 т*м. Кабіна машиніста - комфортна, з приборами безпеки, що забезпечує видимість зони робіт при будь-якій довжині стріли і розі її нахилу. Система управління крановими операціями - стандартна, з приладами безпеки. Автономний обігрівач встановлений в кабіні кранівника.

КрАЗ-7133Н4

Призначення автокранів на базі шасі КрАЗ для грузорозгрузочних і монтажних робіт.

КрАЗ-7133Н4

Назад к другим новостям