28.12.2017

Важливий тендер під Новий рік виграв КрАЗ

сміттєвоз КрАЗ-5401

Для Кременчуцького автозаводу та Полтавщини напередодні нового року відбулася приємна подія! Завод «КрАЗ» - національний виробник, виграв тендер на поставку регіону, де розташований, великої партії комунальної спецтехніки. Тендер об’явлений управлінням житлово-комунального господарства Полтавської обласної державної адміністрації. Він передбачає поставку партії комунальної техніки трьом містам Полтавщини: Кременчуку, Горішнім Плавням та Гадячу. Це перша в сучасній історії КрАЗу масштабна взаємодія Полтавської ОДА та Кременчуцького автозаводу із забезпечення регіону новою спецтехнікою за бюджетні кошти.

Ця подія дуже важлива як для Замовника, та і Виконавця: виробник отримає додаткове завантаження підприємства, ПОДА – зниження соціальної напруги в регіоні, відрахування до бюджетів різних рівнів, функціонування підприємств Полтавщини та України, що будуть задіяні у виконанні замовлення, а полтавські міста - нову ефективну багатофункціональну техніку, завдяки роботі якій вони стануть більш доглянутими та чистими. Передбачають умови тендеру виготовлення автозаводом сміттєвозів із заднім та боковим завантаженням, мулососної та каналопромивної техніки. Три комунальні машини надійдуть до Кременчука. КАТП-1628 отримає два сміттєвози: - КрАЗ-5401 Медіум Б (4х2) із боковим завантаженням, місткість бункеру 18 м.куб, додатково обладнаний відвалом та грейферним захватом; - КрАЗ-6511 (6х4) для роботи з контейнерами, із бункером місткістю 3,2 куб.м, обладнаний мультиліфтом та манипулятором. А на «Кременчукводоканалі» буде трудиться мулососна 7-кубова спецмашина КрАЗ-5401(4х2), додатково обладнана відвалом для прибирання снігу. Поповниться Автопарк комунального господарства в Горішніх Плавнів каналопромивним автомобілем КрАЗ-5401 (КП-40) із 8-кубовою цистерною та додатковим снігоочисним відвалом .

Районна рада Гадяцького району потішиться парою новеньких сміттєвозів із боковим завантаженням КрАЗ-5401Медіум Б із 12-кубовим бункером та додатковим відвалом і грейферним захватом. А місто прибиратиме новий сміттєвоз КрАЗ-5401 Медіум Б з боковим завантаженням що має 18-кубовий бункер, відвал та грейферний захват.

Розраховує на подальшу співпрацю «КрАЗ» із регіональною владою, від такої взаємодії кожна із сторін матиме свої привілеї, проте головним бонусом цього договору стане добробут мешканців регіону.

Назад к другим новостям