Вступна КрАЗ-5233НЕ шифр Shrek-APC

Керівництво з експлуатації містить опис будови автомобілів і їх комплектацій, рекомендації з регулювання агрегатів і складальних одиниць, а також відомості, необхідні для правильної експлуатації автомобілів і підтримання їх в технічно справному стані.

При вивченні опису будови двигуна, акумуляторних батарей, підігрівача* і вогнегасника необхідно користуватися Керівництвами з експлуатації силового агрега- ту, акумуляторних батарей, підігрівача і паспортом на вогнегасник, що додаються до кожного автомобіля.

Спеціалізований броньований автомобіль на базі KpA3-5233НЕ (шифр Shrek-APC) підвищеної прохідності, колісної формули 4х4, призначений для оперативної доставки особового складу військових підрозділів по дорогам з різноманітним покриттям, бездоріжжю та місцевості та їх вогневої підтримки.

Автомобіль розрахован на експлуатацію при безгаражному зберіганні при робочих температурах навколишнього повітря від плюс 45°С до мінус 45°С, граничних – від плюс 50°С до мінус 50°С при відносній вологості до 98% при плюс 25°С. Допускається експлуатувати автомобіль на висоті до 4500 м над рівнем моря і на перевалах до 4650 м. При цьому допускається зниження тягово-динамічних і паливно-економічних показників не більш, ніж на 25%.

МАРКУВАННЯ. В кабіні закріплена табличка, на якій нанесено:

-найменування виробника;

-позначення документа, що підтверджує відповідність транспортного засобу;

-ідентифікаційний код, модель автомобіля, рік випуску і порядковий виробничий номер автомобіля. Цифри і букви, що використовуються для позначення року випуску автомобіля: E – 2014 р.; F – 2015 р.;

-допустима повна маса;

-допустима повна маса автопоїзда;

-допустима маса на: передній міст; задній міст;

-модель двигуна і його виробничий номер;

-тип транспортного засобу;

-комплектація транспортного засобу.

На правому лонжероні рами в районі вісі заднього візка наноситься ідентифікаційний код VIN автомобіля, де вказано:

-У7А – код підприємства-виробника;

-модель автомобіля; рік випуску;

-порядковий виробничий номер автомобіля.